MENU GŁÓWNE

PARTNERZY

Wtorek 07.05.2024

SUKCESY I OSIĄGNIĘCIA NASZYCH UCZNIÓW - GRATULUJEMY!

MAMY KOLEJNE SUKCESY!

DZIELNICOWY KONKURS „SŁONECZNE PROGRAMOWANIE”:

II miejsce – TOMASZ KLUCZYK z kl. 5e
    wyróżnienie – KRZYSZTOF ŁADNIAK z kl. 5e

OGÓLNOPOLSKI KONKURS EKOLOGICZNY „EKOPLANETA”:

III miejsce – MAGDALENA KULA z kl. 8c

UCZNIOM SERDECZNIE GRATULUJEMY!